راهنمای خرید لباس نوجوان برای پدر و مادرهای دغدغه مند
دخترها و پسرها پس از طی کردن دوران کودکی، وارد دوران نوجوانی میشوند. این دوران حساسیتهای بسیار زیادی دارد. فرزند شما پس از وارد شدن به این سن، دچار چالشهای روحی فراوانی میشود. یکی از این چالشها، احساس نیاز به استقلال است. از سویی، ممکن است فرزند نوجوان شما صلاحیت کامل برای تصمیمگیری در مورد برخی از موضوعات را نداشته باشد.
معمولاً در این سن، نوجوان دختر و پسر میخواهند خودشان لباس موردنظرشان را انتخاب کنند. این احتمال وجود دارد که لباس موردعلاقه فرزند شما، باب میلتان نباشد و هنگام خرید دچار مشکل شوید. در این شرایط، باید بر اساس نکاتی مهم لباسی را انتخاب کنید که کاملاً مناسب فرزندتان و همچنین مطابق میل شما باشد.
در این مقاله از مجله نوت روز قصد داریم شما را با راهنمای خرید لباس نوجوان بیشتر آشنا کنیم که در آن به نکات مهمی ازجمله توجه به سایز و رنگ نیز اشارهکردهایم. با خواندن این موارد میتوانید بدون دعوا و مشکل لباس دلخواه فرزندتان را تهیه کنید. اگر میخواهید با نکات لازم خرید لباس نوجوان دختر و پسرتان آشنا شوید، در خواندن این مطلب تردید نکنید.
راهنمای خرید لباس نوجوان دخترانه و پسرانه؛ نکاتی ضروری برای والدین
برخی پدر و مادرها در زمان همراهی با فرزند نوجوانشان برای خرید لباس دچار مشکل و اختلافنظر میشوند. پیش از سن نوجوانی، تنها والدین بودند که برای انتخاب پیراهن و لباس فرزندشان تصمیم میگرفتند. خیلی از پدر و مادرها برای فرزند دخترشان، دامنی پفدار و لباسهای عروسکی انتخاب میکردند، اما حال نمیتوانند دست به چنین انتخابی بزنند.
طبق راهنمای خرید لباس نوجوانانه، شما دیگر نمیتوانید لباسی را انتخاب کنید که تنها سلیقه شما در آن دخیل باشد. اگر تنها سلیقه خود را برای انتخاب لباس فرزندتان در نظر بگیرید، به اعتمادبهنفس و استقلال او خدشه وارد میکنید؛ بنابراین از فرزند نوجوان خود در مورد رنگ و استایل موردنظرش سؤال بپرسید. سپس بر اساس راهنمای خرید لباس نوجوان اقدام به تهیه این محصولات نمایید.
راهنمای خرید لباس نوجوانانه بر اساس رنگ
بسیاری از نوجوانان و البته والدین نقش رنگ در انتخاب لباس را دستکم میگیرند. این در حالی است که رنگ لباس نوجوانان تأثیر بسزایی بر پرورش اعتمادبهنفس، روحیه استقلال و شادابی آنها میگذارد. هرکدام از رنگها ویژگیهای مختص خود را دارند و برای گروه سنی خاصی مناسب هستند. پس در حین انجام دستورالعملهای راهنمای خرید لباس نوجوانه رنگ مناسب را در نظر داشته باشید. در ادامه به شما نکاتی را در خصوص انواع رنگها و ویژگیهایشان ارائه میدهیم.
رنگهای روشن؛ بهبود روحیه
رنگهای روشن مانند نارنجی، زرد، قرمز و طلایی برای لباسهای ابتدای نوجوانی (12 تا 14 سال) مناسب هستند. ازآنجاییکه فرزند شما در ابتدای دوران نوجوانی دچار تحولات روحی میشود، لباسهایی را انتخاب کنید که حس شادابی و طراوت را به او انتقال دهد.
نارنجی؛ رنگی برای شاداب بودن
رنگ نارنجی برای ایجاد نشاط و شادابی در فرزندتان مؤثر است. چنانچه لباسی با این رنگ را انتخاب کرده باشید، خیلی سریع متوجه نتایج رفع رخوت و کسالت در نوجوانتان خواهید شد. رنگ ذکرشده، شاد و پر از حس تشویق است. البته پوشیدن لباس و مانتویی یکدست نارنجی را برای فرزند دخترتان پیشنهاد نمیکنیم. برای اینکه لباس جلوه بهتری داشته باشد، حتماً از کمربند یا شالهایی با رنگهای خنثی مانند کرم استفاده کنید.
زرد پوشیدن به روحیه شخص طراوت میبخشد
رنگ زرد مانند نارنجی احساس طراوت و شادی را در فرزندتان زنده میکند. علاوه بر این موارد، استفاده از این رنگ در لباس باعث ایجاد احساس بازیگوشی، ماجراجویی و هیجانطلبی میشود. البته که در استفاده از لباسهای رنگ زرد نباید زیادهروی کرد.
گفته میشود در مواردی رنگ زرد حس خشم را برای دیگران ایجاد میکند. جهت جلوگیری از ایجاد این حس، بهتر است رنگهای خنثی و مکمل را در کنار لباس زرد استفاده کنید. خوشبختانه رنگ زرد ترکیب رنگهای بسیار متنوعی دارد که آن را برای تهیه لباس مناسب نوجوانان مناسب کرده است.
قرمز؛ عشق و کینه در کنار هم
رنگ قرمز نشاندهنده عشق، حرارت و صمیمیت است. درعینحال، این امکان وجود دارد که حس کینه و دشمنی را انتقال دهد. پوشیدن لباسهایی با رنگ قرمز، حس خودنمایی را در دیگران برمیانگیزد.
اگر فرزند نوجوان شما علاقه زیادی به جلبتوجه و خودنمایی ندارد، از رنگ قرمز برای لباسهای او استفاده نکنید. البته میتوانید تنها خرید اکسسوری و محصولات بسیار کوچک قرمزرنگ را در لباس او در نظر داشته باشید.
طلایی؛ قدرت و انرژی
در کنار رنگهای شاد ذکرشده، طلایی را هم برای تکمیل استایل نوجوان دختر پیشنهاد میدهیم. برخی از دختران در ابتدای نوجوانی دچار کمبود اعتمادبهنفس میشوند. بنابراین، مانتوها و لباسهایی که در آن رنگ طلایی کارشده است بهترین گزینه برای آنها خواهد بود. این رنگ باعث افزایش انرژی و نیرو در فرزند نوجوان دخترتان میشود.
رنگهای تیره را با حساسیت تهیه کنید
معمولاً هرچه از دوران نوجوانی فرزند شما بیشتر میگذرد، علاقه او نسبت به لباسهایی با رنگ تیره بیشتر میشود. برخی از کارشناسان میگویند این رنگ نشاندهنده افسردگی است. البته که این موضوع در تمام نوجوانها صدق نمیکند و ممکن است نوجوانتان به دلایل شخصی (مثل پیروی از سبک پوششی خاص) به آن علاقهمند باشد.
پیشنهاد میکنیم برای استایل نوجوان پسر و دخترتان لباسی با ترکیببندی رنگهای تیره و روشن تهیه کنید. لباسهای تیره در بسیاری از مواقع باعث افزایش تمرکز و حواس در فرزند نوجوان شما میشود.
رنگهای معجزهگر
برخی رنگها متعلق به جنسیتی خاص نیستند و برای تمام لباسهای دخترانه و پسرانه استفاده میشوند. ازجمله این رنگها، میتوان به آبی، بنفش، سبز و سفید اشاره کرد. خوشبختانه انواع لباسهای دخترانه و پسرانه در طیف رنگهای ذکرشده در بازار موجود هستند. ازاینرو، مشکلی در انتخاب لباس موردنظر خود و فرزندتان نخواهید داشت.
سبز؛ افزایش تندرستی
یکی دیگر از رنگهای معجزه بخش برای لباس نوجوان، سبز است. این رنگ مانند رنگهای دیگر طیفهای مختلفی دارد و برای تهیه لباس گروههای سنی مختلف استفاده میشود. سبز، رنگ طبیعت است و معمولاً احساس تندرستی و پیروزی را انتقال میدهد.
سبز تیره نشاندهنده قدرت است و برای انواع لباسهای رسمی کاربرد دارد. ازاینرو، بهتر است در سالهای آخر نوجوانی این رنگ را برای فرزند دختر و پسرتان در نظر بگیرید.
آبی؛ آرامبخش دلها
معمولاً از رنگ آبی بهعنوان رنگ آرامشبخش یاد میشود. انتخاب لباسهایی با این رنگ، تمرکز و آرامش را در فرزندتان افزایش میدهد. خرید لباسی با رنگ آبی باعث آرام شدن ذهن مشغول نوجوان میشود و حس تشویش را در او کاهش میدهد.
آبی تناژ مختلفی دارد که میتوان به روشن، تیره، خنثی و خالص اشاره داشت. شما در تمام این تناژها قادر به خرید لباس نوجوان خود خواهید بود. بر اساس راهنمای خرید لباس نوجوان دخترانه بهتر است مانتو و لباسی با رنگ زیبا و آرامشبخش تهیه کنید.
آبیرنگی است که مانتو و پیراهن دخترانه با انواع تناژ آن زیبا و آرامشبخش میشود. همچنین، رنگ پیراهنهای رسمی مخصوص مجالس مهمانی و عروسی پسر نوجوانتان را میتوانید با این رنگ در نظر بگیرید.
بنفش؛ شکوه و ظرافت
طبق راهنمای خرید لباس نوجوان رنگی را انتخاب کنید که باعث افزایش شادابی، قدرت و خلاقیت میشود. رنگ بنفش ازجمله رنگهایی است که تمام ویژگیهای ذکرشده را دارد. رنگ بنفش تیره، حس قدرت بیشتری را انتقال میدهد. بهتر است لباسهایی با این تناژ رنگ را برای پسرهایی که در آخرین مرحلههای نوجوانی هستند، تهیه کنید.
در این سن، پسر نوجوان شما به بروز قدرت و استقلال خود بسیار نیاز دارد. پس لباسهایی با رنگ بنفش تیره را برای فرزند پسر خود در نظر بگیرید. از سویی، رنگ بنفش روشن، حس لطافت، ظرافت و درعینحال شکوه را منتقل میکند. این تناژ رنگی هم میتواند انتخاب خوبی برای پیراهن مجلسی دخترتان باشد.
سفید؛ مناسب تمام افراد
رنگ سفید انتخاب خوبی برای لباس دختر و پسر نوجوانتان است. این رنگ بهخوبی، نور را بازتاب میکند و بهعنوان نماد پاکی، معصومیت و خلوص شناخته میشود. معمولاً افرادی که لباسهایی با رنگ سفید میپوشند، حس اعتماد و پاکیزگی را به اطرافیان خود القا میکنند.
بسیاری از افراد اعتقاددارند که لباسهایی با رنگ سفید خیلی سریع لکها و کثیفیها را به خود جذب میکند. ازاینجهت، بسیاری از پدر و مادرها از خرید لباسهایی با این رنگ برای فرزندشان اجتناب میکنند. ما پیشنهاد میکنیم، چند دست لباس با رنگ ذکرشده را حتماً خریداری کنید که فرزندتان باشکوه و قدرتمند دیده شود.
راهنمای سایز لباس نوجوان پسرانه و دخترانه
یکی از مسائل بسیار مهم در راهنمای خرید پوشاک نوجوان در نظر داشتن سایز است. ازآنجاییکه فرزند نوجوان شما خیلی سریع مراحل رشد را طی میکند، نمیتوان برای او لباسهایی با تعداد زیاد را خریداری کرد.
از سویی، لباسهای متنوع حس اعتمادبهنفس را در فرزندتان تقویت میکند. پس قبل از هر خرید هیجانی، بهتر است سایز دختر و پسرتان را در نظر داشته باشید. همچنین، باید بر اساس سن فرزندتان بتوانید سایز مناسب لباس را برای او تخمین بزنید. برای مثال، باید بدانید سایز 36 برای چه سنی مناسب است که در هنگام خرید، مناسبترین لباس را انتخاب کنید.
خیلی از پدر و مادرها میخواهند به روش اینترنتی برای فرزندشان لباس تهیه کنند. در این شرایط حتماً به راهنمای سایز لباس نوجوان پسرانه و دخترانه نیاز خواهند داشت. اگر میخواهید بدانید چگونه سایز مناسب فرزندتان را به دست آورید، حتماً نکتههای پیش رو را بخوانید.
توجه به مدل سایزبندی
در زمان خرید لباس برای فرزند نوجوانتان حتماً باید به مدل سایزبندی هم توجه داشته باشید. بسیاری از افراد تصور میکنند تنها دو مدل برای سایزبندی لباس وجود دارد و در هنگام خرید دچار مشکل میشوند. بهتر است بدانید استاندارد سایزبندی در هر کشور متفاوت است و باید به انواع آن توجه کنید. چنانچه میخواهید با انواع سایزبندی آشنا شوید، مطالب مطرحشده پیش رو را بخوانید.
سایزبندی آمریکایی
سایزبندی مخصوص آمریکا با حرف US شناخته میشود؛ بنابراین گر لباسی با تگ US دیدید، بدانید که سایزبندی آمریکایی دارد. بر اساس این مدل، سایزبندی لباسها از عدد 2 شروع میشود و تا 16 ادامه پیدا میکند که معادل سایزبندی 34 تا 58 ایران است.
سایزبندی اروپایی
نوع دیگر سایزبندی، اروپایی است که با تگ EU شناخته میشود. بسیاری از افراد این تگ را با تگ آمریکایی اشتباه میگیرند. این در حالی است که کاملاً متفاوت از یکدیگر هستند. در کشور ما، لباسها مطابق استاندارد اروپا سایزبندی میشوند. اگر در حین خرید لباس با اعداد زیر روبهرو شدید، بدانید مطابق استاندارد اروپا سایزبندی شده است.
طبق این استاندارد، لباسها از عدد 34 تا 58 سایزبندی میشوند. اعداد در مدل سایزبندی اروپایی دوتادوتا افزایش پیدا میکنند. البته که این سایزبندی تنها مختص لباسها نیست و برای سایزبندی شلوار و کفش هم استفاده میشود.
سایزبندی انگلیسی
بر اساس سایزبندی انگلیسی، تگ UK در لباسها قرار میگیرد. بازه اعداد متعلق به این سایزبندی از 6 تا 20 است. البته که حین خرید لباس ممکن است کمتر با این مدل سایزبندی روبهرو شوید، اما دانستن آن قطعاً برایتان مفید خواهد بود.
نکاتی ضروری برای اندازهگیری سایز لباس نوجوان
همانطور که خواندید، سایزبندی لباسها با یکدیگر کاملاً متفاوت هستند. پس قبل از هر خریدی قسمتهای مختلف اندام فرزندتان را اندازهگیری کنید. سایزبندی در هر لباسی متفاوت از دیگری است. برای مثال، ممکن است طبق یک لباس، سایز 36 را مناسب فرزندتان بدانید، اما با تهیه لباس دیگری متوجه شوید که برای او تنگ و چسبان است. پیشنهاد میکنیم حتماً این نکات سایز بندی لباس نوجوانان را در کاغذی برای خود یادداشت کنید که اشتباهی در حین خرید پیش نیاید.
اندازهگیری سایز دختر نوجوان
دخترها پس از ورود به دوران نوجوانی دچار تغییر سایز در بالاتنه و پایینتنه خود میشوند. برای مثال ممکن است لباسی با سایز 38 برای فردی مناسب باشد، اما باید شلواری با سایز 40 تهیه کند. ازاینجهت، نمیتوان تنها به سایز بالاتنه یا پایینتنه اکتفا کرد و این دو قسمت از بدن باید جداگانه اندازهگیری شوند.
حین اندازهگیری سینه، متر را از زیر بغل تا برآمدهترین نقطه سینه قرار دهید و سپس آن را یک دور بچرخانید. ازآنجاییکه سینههای دختر نوجوان مدام در حال رشد است، میتوانید سایز این قسمت را آزادتر تخمین بزنید.
یکی دیگر از نقاط مهم برای سایزبندی لباس نوجوان دختر، کمر است. از گودترین قسمت کمر متر را قرار دهید و بعد از چرخاندن آن اندازه را یادداشت کنید. علاوه بر کمر، اندازهگیری دور شکم هم اهمیت دارد که متر را دقیقاً از روی ناف عبور دهید و سایز نشان دادهشده را بنویسید.
اندازهگیری سایز لباس پسر نوجوان
سرعت رشد در پسرهای نوجوان بیشتر از دخترها است. همچنین، معمولاً سایزبندی لباس در بالاتنه و پایینتنه پسر نوجوان با یکدیگر تفاوتی ندارد. جهت به دست آوردن سایز مناسب، میتوانید طبق نکات ذکرشده عمل کنید.
طبق راهنمای خرید استایل تینیجر، اگر پسر نوجوانتان اندامی درشت دارد، بهتر است اندازهها را کمی بیشتر در نظر بگیرید تا لباسها برایش زود کوچک نشود.
کلام آخر
خرید لباس مخصوص نوجوان شامل نکات ریز و مهمی میشود که هم والدین و هم نوجوانان باید به آن توجه کنند. اختلافسلیقه شاید مهمترین موضوعی باشد که پس از ورود کودک به سن نوجوانی اتفاق بیفتد. در این شرایط، نوجوانان نیاز دارند خودشان تنها برای انتخاب لباسهایشان تصمیمگیری کنند. از سویی، ممکن است آنها بهتنهایی صلاحیت انتخاب لباس موردنظرشان را نداشته باشند. پس بهتر است پس از گفتگو و خواندن نکات راهنمای خرید لباس نوجوان به سراغ خرید لباس بروید. ما در این بخش از مجله نوت روز سعی کردیم، مهمترین نکات لازم برای خرید لباس نوجوان را بیان کنیم. انجام این نکات، به شما برای انجام خریدی بدون پشیمانی کاملاً مفید و مؤثر خواهد بود. اگر برای خرید انواع لباسها به راهنمایی نیاز دارید، حتماً با ما همراه باشید.