آموزش و دانستنی های مد و فشن

کامل‌ترین راهنمای خرید لباس کودک برای والدین


دوره کودکی دوره‌ای حساس و سازنده به شمار می‌آید که علاوه بر رشد فیزیکی، شخصیت اجتماعی، هوش و … کودک تکامل پیدا می‌کند. عوامل و فاکتورهای مؤثری وجود دارند که در این سیر تکامل دخیل هستند. نوع پوشش و لباس‌های کودکان یکی از این فاکتورها به شمار می‌آید. این نکته را به خاطر داشته باشید که لباس‌ها تنها نقش پوشانندگی را به عهده ندارد، بلکه لباس‌ها به انسان‌ها هویت می‌بخشند و در روابط اجتماعی آن‌ها تأثیر می‌گذارند؛ چراکه از قدیم گفته‌اند لباس‌ها نشان‌دهنده شخصیت افراد هستند.
پس این‌که کودکتان به چه نوع شخصیتی در جامعه معرفی شود به انتخاب امروز شما بستگی دارد. وجود تنوع بالای لباس‌ها از طرفی انتخاب را راحت و از سویی هم آن را سخت کرده است. به‌هرحال اگر شما نیز دغدغه خرید لباس مناسب برای کودکتان را دارید، مجله نوت روز را تا پایان همراهی نمایید که در این متن به کامل‌ترین راهنمای خرید لباس بر اساس فاکتورهای مختلف خواهیم پرداخت.

راهنمای خرید لباس کودک؛ بهترین انتخاب بر اساس مهم‌ترین فاکتورها

دنیای زیبا و رنگارنگ کودکان به مراقبت و نگهداری شما والدین نیاز دارد. درواقع دنیای کودکان به همان اندازه که زیبا است، آسیب‌پذیر و حساس نیز هست. انتخاب‌های اشتباه والدین در خرید لباس علاوه بر این‌که آسیب‌های جسمانی را برای کودک به دنبال دارد، ممکن است به شخصیت و احساسات او نیز صدمه وارد کند. ازاین‌رو مهم است که انتخابی بر طبق راهنمای خرید لباس کودک داشته باشید.

آموزش فروش لباس بچه ‌گانه موجب انتخاب بهتر والدین و افزایش میزان فروش تولیدکننده‌ها می‌شود.

جنسیت کودک فاکتوری مهم در راهنمای خرید پوشاک بچه گانه

اعتمادبه‌نفس فرزند شما در سنین کودکی شکل می‌گیرد؛ بنابراین با انتخاب و خرید لباس‌هایی با جنسیت مخالف منجر به کاهش اعتمادبه‌نفس او نشوید. البته پیشنهاد می‌دهیم که رنگ لباس‌ها را فارغ از جنسیت کودکتان در نظر بگیرید. مطمئن باشید که لباس‌های صورتی‌رنگ به همان اندازه که برای دخترها زیبا هستند برای پسرها نیز گزینه مناسبی خواهند بود. این مسئله در خصوص رنگ آبی نیز صدق می‌کند.
بااین‌حال به مدل لباس در حین خرید دقت کنید. لباس‌های دخترانه سرشار از ظرافت هستند. این در حالی است که لباس‌های پسرانه طراحی ساده‌تری دارند. لباس‌های چین‌چین، گل‌گلی و … زمانی زیبا هستند که روی تن دختربچه‌ای بنشینند؛ بنابراین با خرید چنین لباس‌هایی برای پسرتان شخصیت او را دچار دوگانگی نکنید.

طرح لباس را نادیده نگیرید

طرح لباس یکی از مهم‌ترین نکاتی است که در راهنمای خرید لباس کودک به آن اشاره می‌شود. لباس‌های مختلف در طرح و رنگ‌های متنوعی در بازار وجود دارند، اما آیا تمامی این طرح‌ها برای کودکان مناسب هستند؟
لباس‌هایی با طرح‌های خشن یا طرح‌های باربی به‌هیچ‌وجه گزینه‌های مناسبی برای کودکان شما نیستند. دلیل این موضوع آن است که نه کاراکترهای خشن و نه باربی‌ها باشخصیت‌های پوشالی گزینه مناسبی برای الگوبرداری پسر یا دختر شما نخواهد بود.
جای خالی لباس‌های کودکانه با طرح ایرانی در بازار بسیار احساس می‌شود، ولی این کمبود را با انتخاب‌هایی صحیح می‌توان جبران نمود. به شخصیت‌های کارتونی دقت کنید. تمامی سازندگان کاراکترهای کارتونی نیت خوبی از خلق این شخصیت‌ها ندارند. بنابراین قبل از اینکه کاراکتری به قهرمان و الگو فرزندتان تبدیل شود، در خصوص آن تحقیق کنید.
تمامی ابرقهرمان‌ها الگوی مناسبی برای کودک شما نخواهند بود! این مسئله در خصوص باربی‌ها نیز صدق می‌کند. بارزترین خصوصیت باربی‌ها اندام لاغر، صورت‌های آرایش‌کرده و لباس‌های تجملاتی است. درواقع آن‌ها به خاطر خصوصیت اخلاقی خاص یا استعداد ذاتی‌شان تحسین نمی‌شوند، بلکه تنها ظاهر جذاب آن‌ها موجب معروفیتشان شده است. ولی آیا دختر شما به الگویی با ظاهر زیبا نیاز دارد یا الگویی بااخلاق و استعدادی خاص؟

راهنمای خرید لباس کودک بر اساس 6 فاکتور مهم بناشده است.

اهمیت ویژه رنگ‌ها را فراموش نکنید

شاید بتوان تمامی زیبایی دنیا را مدیون رنگ‌ها دانست. اگر نگاهی به طبیعت بیندازید، متوجه می‌شوید که هر یک از آن‌ها حسی خاص را به شما القا می‌کنند. به‌عنوان‌مثال زمانی که به دریا آبی نگاه می‌کنید، احساس آرامش در شما به وجود می‌آید. تمامی این حس‌ها ثابت می‌کنند که رنگ‌ها تأثیر فراتری روی ذهن و روان بشر دارند. به همین خاطر علمی با عنوان روان‌شناسی رنگ‌ها به وجود آمده است.
با توجه‌ به اهمیت لباس کودک و رنگ آن‌ها سومین فاکتور خرید لباس بچه ‌گانه را به این موضوع اختصاص دادیم. درواقع در حین خرید لباس بچه‌گانه باید به رنگ آن نیز دقت کرد. روان‌شناسی برخی از رنگ‌ها به شرح زیر هستند:
آبی: این رنگ علاوه بر آرامش حس امنیت را القا می‌کند و موجب باز شدن اشتها کودکان می‌شود.
قرمز: این رنگ حس دوست داشتن را در کودک ایجاد می‌کند و موجب انرژی بخشی او می‌شود. ازاین‌رو لباس‌هایی با رنگ قرمز برای کودکان بیش‌فعال گزینه مناسبی نیستند.
زرد: این رنگ موجب افزایش دقت کودک می‌شود. به همین خاطر متخصصان توصیه می‌کنند که کودکان حین بازی لباس‌هایی با رنگ زرد بر تن داشته باشند.
سبز: این رنگ حس سلامتی و آرامش را به کودک القا می‌کند که گزینه مناسبی برای کودکان در دوران بیماری است.
صورتی: این رنگ موجب کاهش ضربان قلب می‌شود. ازاین‌رو حین بازی‌های رقابتی گزینه مناسبی برای کودک شما خواهد بود.
بنفش: این رنگ به بروز خلاقیت و احساسات کودک منجر می‌شود. خرید و انتخاب لباس بنفش برای کودکان درون‌گرا بیشتر توصیه‌شده است.
نارنجی: این رنگ برای تقویت حافظه و آموزش کودک مناسب است. ازاین‌رو این رنگ را در لباس‌های کودکانتان در نظر بگیرید.

نحوه فروش لباس بچه گانه به‌صورت حضوری و اینترنتی است.

راهنمای خرید لباس بچه بر اساس سایز لباس‌ها

سایز لباس چهارمین نکته مهمی است که حین خرید باید در نظر داشت. کودکان به‌طور مداوم در حال ‌رشد هستند. به‌طوری‌که شاید برخی از لباس‌ها تنها برای چند ماه مورداستفاده آن‌ها قرار بگیرد. بااین‌حال توصیه می‌کنیم که لباس‌های خیلی گشاد یا اُور سایز را انتخاب نکنید؛ چراکه علاوه بر دست‌وپاگیر بودن موجب تحقیر کودک شما توسط همسن‌هایش می‌شود. البته خرید لباس فیت اندام کودک نیز توصیه نشده است.

راهنمای خرید لباس بچه گانه بر اساس جنس آن

جنس پارچه از مهم‌ترین نکاتی است که در راهنما خرید لباس کودک به آن می‌شود. کودکان پوستی حساس دارند. ازاین‌رو با خرید لباس‌هایی با جنسی و کیفیت پایین سلامتی پوست آن‌ها را تهدید نکنید. خرید لباس‌هایی با الیاف مصنوعی به‌هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود. لباس‌هایی با الیاف طبیعی و ارگانیک بهترین گزینه برای کودکان دلبند شما هستند.
لباس‌های خوابی که علامت هشدار دارند نیز برای کودک مناسب نیست؛ چراکه این لباس‌ها قابل اشتعال هستند. از خرید لباس‌هایی سفت با حداقل میزان انعطاف‌پذیری بپرهیزید. البته این نکته در خصوص لباس‌های تابستانی بیشتر صادق است. تابستان فصل تعطیلات، گرما و شور و هیجان است. ازاین‌رو خرید لباس‌های نازک و انعطاف‌پذیر برای این فصل توصیه می‌شود.

راهنمای خرید لباس بچه بر اساس نوع دوخت

از دیگر نکات مهم راهنمای خرید لباس کودک نوع و کیفیت دوخت است. در حین خرید به نوع دوخت لباس در بخش درزها دقت کنید. لباس‌های کودکان بیشتر از لباس‌های بزرگ‌سالان شسته می‌شوند. به همین خاطر کیفیت دوخت لباس آن‌ها اهمیت بیشتری دارد. به طبع هر چه دوخت لباس بهتر باشد، ماندگاری آن نیز بیشتر می‌شود.

راهنمای خرید لباس بچه گانه بر اساس قیمت آن

لباس‌های کودک از چند صد هزارتومان تا چند میلیون در بازار موجود هستند. در قدم اول میزان بودجه خود را تعیین کنید. با این کار گزینه‌های پیش رو شما محدودتر و انتخاب راحت‌تر خواهد شد. این نکته را به خاطر داشته باشید که کیفیت بالا را از لباس‌های ارزان‌قیمت نمی‌توان انتظار داشت. البته قیمت بالای لباس‌ها نیز همیشه به معنای کیفیت بالای آن‌ها نیست!

راهنمای خرید لباس کودک به شما در انتخاب کمک خواهد کرد.

با لباس‌های ممنوعه کودکان آشنا شوید

به طبع راهنمای خرید لباس کودک تنها شامل بایدها نمی‌شود. در حقیقت در حین خرید و انتخاب لباس برای کودکانتان نبایدهایی نیز وجود دارد که به شرح زیر هستند:
لباس‌های ریش‌دار و بندی: این لباس‌ها برای کودکان بسیار خطرناک هستند و حین بازی ممکن است زیر پا یا دور گردن کودک قرار گیرند.
لباس‌های تجملاتی: از خرید لباس‌های تجملاتی با گیپور و آستر و … بپرهیزید. این لباس‌ها آزادی عمل را از کودکتان می‌گیرند.
لباس‌های دکمه‌دار: در حین خرید به سفت بودن دکمه‌ها دقت کنید. بسیاری از کودکان حین بازی دکمه لباس را در دهانشان می‌گذارند. درصورتی‌که دکمه‌ها سفت نباشند، موجب خفگی کودک خواهند شد. البته در وهله اول توصیه می‌کنیم که از کودکتان بخواهید چنین کاری را انجام ندهد.

مشاوره خرید لباس کودک برای دختر و پسرهای لاغراندام

درصورتی‌که قصد خرید لباس مناسب برای کودکان لاغر دارید، علاوه بر مدل به سایز لباس نیز دقت کنید. این نکته را به خاطر داشته باشید که لباس‌هایی با خطوط عمودی و رنگ‌های تیره گزینه مناسبی برای چنین کودکانی نیستند؛ چراکه آن‌ها را لاغرتر نشان می‌دهند. همچنین لباس‌هایی با سایز بزرگ‌تر نخرید و با این کار لاغری کودک را مشهودتر نکنید.
لباس‌ها چین‌دار برای دخترهای لاغر گزینه مناسب‌تری هستند، چون آن‌ها را تپل‌تر نشان می‌دهند. همچنین خرید لباس‌های تنگ برای کودکان لاغر توصیه نمی‌شود. درواقع بهتر است لباس‌هایی را انتخاب کنید که استایل راحت و کمی آزاد دارند.

چگونه لباس کودک را ست کنیم؟

دغدغه خرید لباس بچه تنها به جنس، سایز، قیمت و … محدود نمی‌شود. بیشتر والدین تمایل دارند لباس‌هایی با استایل مناسب و زیبا را برای کودکشان تهیه کنند. برای این کار لازم است که علاوه بر طرح به رنگ لباس‌ها نیز دقت کنید. زمانی کودک شما استایل مناسبی دارد که لباس‌ها بر اساس رنگ، فصل و نوع مناسبت انتخاب شود. برخی از رنگ‌ها در کنار یکدیگر ست زیبایی را ایجاد می‌کنند که در ادامه به معرفی آن‌ها پرداخته‌ایم:
• طوسی با زرد، آبی، صورتی، خردلی، قرمز، زرشکی و سبز
• زرد با سبز و بنفش
• نارنجی با آبی کاربنی
• آبی پاستیلی و صورتی
• سفید و نسکافه‌ای
علاوه بر موارد فوق جنس لباس، سن و استایل کودک را در هنگام ست کردن لباس‌هایش در نظر داشته باشید.

راهنمای خرید لباس کودک بر اساس فاکتورهایی از قبیل جنسیت، طرح، رنگ و ... بناشده است.

کلام آخر

امروزه تنوع بالای محصولات خرید و انتخاب را چالش‌‌برانگیز کرده است. به‌طوری‌که برای رسیدن به لباس موردنیاز باید راهنمایی در دست داشت. حتی اگر راهنماهای خرید را به نقشه‌های گنج نیز تشبیه کنیم، بیراه نگفته‌ایم! انتخاب محصولی ایده آل و مناسب در این زمانه کار سختی شده است. این سختی در خرید لباس کودک بیشتر احساس می‌شود.
کودکی دورانی حساس است که علاوه بر سلامتی جسمانی سلامت روان آن‌ها را باید در نظر داشت. کارشناسان معتقدند که لباس‌ها به‌طور مستقیم با سلامت جسم و روان کودک در ارتباط هستند. به همین خاطر داشتن راهنمای خرید لباس کودک به انتخابی درست کمک می‌کند. انتخابی که علاوه بر استایل، سلامت کودک را در نظر بگیرد. اگر شما هم به نکات خرید لباس‌های مختلف احتیاج دارید با ما در مجله نوت روز همراه باشید.

خرید از لباست
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید