برندها

معرفی برند تیمبرلند برای شیفتگان صنعت مد


خرید کردن، بخش جدایی‌ناپذیر زندگی است که علاوه بر تأمین نیازها، روحیه‌مان را نیز بالا می‌برد. پوشاک و کیف و کفش جزو اقلام ضروری سبد خرید مردم هستند. این محصولات با توجه به سن، جنسیت و سلیقه افراد در طرح‌های متنوع تولیدشده و به فروش می‌رسند. هنگام خرید باید دقت داشته باشیم که لباس یا کیف و کفش باکیفیت، شیک و متناسب با نیازمان تهیه کنیم. مورد دیگری که باید مدنظر قرار داد، برند تولیدکننده است. امروزه برندهای مختلفی مشغول به فعالیت در زمینه تولید پوشاک، کیف و کفش و اکسسوری‌های مرتبط با آن‌ها هستند. ازجمله معروف‌ترین آن‌ها می‌توان به برند تیمبرلند اشاره کرد.

نام و آوازه این برند بیشتر به خاطر تولید کفش‌های مرغوب و راحت است، اما امروزه شاهد طیف گسترده‌ای از محصولات این کمپانی هستیم.شاید این سؤال در ذهنتان ایجاد شده باشد که مارک تیمبرلند برای کجاست. درواقع تیمبرلند در بین برندهای قدیمی و مشهور قرار دارد که ابتدا در آمریکا شروع به کار کرد. این برند به‌مرورزمان پا را از محدوده ایالات‌متحده فراتر گذاشت و شعب خود را در اروپا و کشورهای دیگر گسترش داد. محصولات تیمبرلند به دلیل تنوع و کیفیت بالا در اقصی نقاط دنیا طرفداران بسیاری به دست آورد. اگر شما هم کنجکاو هستید که با تاریخچه و محصولات این برند بیشتر آشنا شوید، این مقاله از نوت روز را تا آخر بخوانید.

برند تیمبرلند؛ از ایده تا عمل

آیا تابه‌حال به لوگوی تیمبرلند دقت کرده‌اید؟ المان اصلی در طراحی این لوگو، یک درخت است. تیمبرلند در لغت به معنای جنگل بوده و همین موضوع، دلیل استفاده از درخت به‌عنوان لوگوی این برند معتبر را مشخص می‌کند. البته عامل دیگری در نام‌گذاری این کمپانی وجود دارد که در ادامه متن آن را توضیح می‌دهیم. در این بخش قرار است تاریخچه برند تیمبرلند را بازگو کنیم.

نیتن سوارتز، کفاشی روسی_آمریکایی بود که دوره کارآموزی خود را به‌عنوان دوزنده در سال 1928 در بوستون، ماساچوست آغاز کرد. شغل خانوادگی سوارتز، پینه‌دوزی بود و آن‌ها قبل از جنگ جهانی اول از روسیه به آمریکا آمدند. در سال 1933 کمپانی کفش Abington در جنوب بوستون مشغول به فعالیت بود. به‌طور هم‌زمان، سوارتز در حال تولید محصولات باکیفیت بود و کسب‌وکار محلی خود را گسترش می‌داد. او در سال 1952 پنجاه‌درصد سهام کمپانی ابینگتون را خرید. بعد از گذشت سه سال با خریداری مابقی سهام این کمپانی توسط سوارتز، او دو پسر خود به نام‌های هرمان و سیدنی را وارد این حرفه کرد.

با استفاده از روش قالب‌ریزی تزریقی، برند تیمبرلند کفش مقاوم و ضد آب تولید می‌کرد.

روش هوشمندانه سوارتز

سوارتز در سال 1968 به روش جدیدی برای ساخت کفش دست‌یافت. او به دنبال جایگزین مناسبی برای چکمه‌‌های دست‌دوز بود که بتواند هزینه‌ها را کاهش دهد و درعین‌حال از کیفیت آن چیزی کم نکند. این روش جدید، « قالب‌ریزی تزریقی» نام گرفت. به کمک این شیوه، کفی کفش‌ها به‌جای دوخته شدن، به بدنه کفش وصل می‌شدند. این نوآوری در طراحی و ساخت باعث شد چکمه‌های کمپانی ابینگتون بیشتر از محصولات سایر برندها، مقاوم و ضد آب باشند. نیتن سوارتز در همان سال بازنشسته شد و اداره کمپانی را به پسرش هرمان سپرد. روش قالب‌ریزی تزریقی باعث خلق بوت تیمبرلند در سال 1973 شد. هرمان در سال 1978 نام کمپانی را به “تیمبرلند” تغییر داد.

ایده زیره تزریقی اولین بار در برند تیمبرلند اجرایی شد.

مسیر پیشرفت و شهرت برند تیمبرلند

تولیدات کمپانی تیمبرلند بیشتر برای محیط‌های خارج از شهر مانند جنگل، صحرا و کوهستان مورداستفاده قرار می‌گرفت. اغلب کارگران مشاغل سخت این کفش‌ها را می‌پوشیدند. کیفیت ساخت این بوت‌ها به‌قدری بالا بود که حتی در فروشگاه‌های نظامی نیز فروخته می‌شد. با آغاز دهه 80 میلادی، برند تیمبرلند به‌غیراز بوت‌های معروفش اقدام به تولید کفش‌های کژوال و ورزشی کرد. در سال 1986 سیدنی به‌جای برادرش بر سرکار آمد و خط تولید پوشاک و لوازم جانبی را به راه انداخت.

ایتالیا اولین کشور خارجی‌ای بود که کفش تیمبرلند در آن شهرت یافت. جوانانی که عضو جنبش پانیناری شهر میلان بودند با استفاده از این بوت‌ها، محبوبیت برند چرم تیمبرلند را در بین مردم افزایش دادند. همین موضوع باعث بالا رفتن نرخ فروش محصولات شد و کم‌کم توجه توزیع‌کنندگان کفش در اروپا و آمریکا را به خود جلب کرد. رشد این کمپانی به‌قدری بود که شرکت‌های بسیاری ازجمله VF Corporation خواهان خرید آن شدند، اما این اتفاق تا چند سال به عقب افتاد.

زمانی که تیمبرلند بیش از صد مدل جدید به بازار عرضه کرد، کنترل سیدنی سوارتز بر کسب‌وکار در حال پیشرفتش کم و کم‌تر شد. همین موضوع نارضایتی مشتریان و خرده‌فروشان را از سطح سرویس‌دهی و کیفیت برند تیمبرلند بالا برد. بعدازاین افت، موج جدیدی از پیشرفت در راه بود. در دهه 90 میلادی بوت‌های این برند موردتوجه سیاه‌پوستان ساکن بروکلین قرار گرفت. این کفش‌ها به دلیل استحکام و راحتی ابتدا در بین قشر کارگر و کم‌درآمد محبوب شد.

بروکلین محل حضور رپرهای معروف سیاه‌پوست بود. این خواننده‌ها با پوشیدن بوت‌های تیمبرلند، بر تعداد طرفداران آ‌ها در بین جامعه خود افزودند. همین موضوع، میزان فروش برند کفش تیمبرلند را تا سه برابر بالا برد. این برند توانست در بین طرفداران هیپ هاپ نیز محبوبیت زیادی کسب کند.

برند چرم تیمبرلند در اواسط دهه 90 به دلیل کاهش قیمت‌ها و سود حاصل از فروش محصولات دچار مشکل شد. به کمک برخی اصلاحات مانند تعدیل نیرو، تأمین مواد اولیه از کشورهای خارجی و تعطیل کردن برخی از خط‌های تولید توانستند این مشکل را برطرف کنند.

تیمبرلند در سال 1999 سری کفش‌های PRO را با شعار راحتی 24 ساعته و هر 7 روز هفته معرفی کرد که مناسب شاغلین طراحی ‌شده بود. میزان فروش این کمپانی تا سال 2005 به 6/1 بیلیون دلار رسید. زمانی که تیمبرلند تصمیم گرفت مجدداً در تولید محصولاتش تنوع به خرج دهد، وارد سرازیری شد.

برند تیمبرلند بیشتر به خاطر بوت‌های کار مناسب شغل‌های سخت شهرت یافت.

جایگاه کنونی کمپانی تیمبرلند

در بخش‌های قبلی مقاله درباره برند تیمبرلند و سیر پیشرفت آن صحبت کردیم. اکنون زمان آن است که به بررسی مشکلات پیش‌آمده بر سر راه این برند بپردازیم.

عوامل بسیاری مانند تعداد زیاد مدل‌ها، کاهش قیمت‌ها و به‌تبع آن کاهش درآمد کمپانی باعث افول جایگاه این برند شد. علاوه بر این موارد، مسائل دیگری تیمبرلند را وارد سیر نزولی کرد. برند تیمبرلند تصمیم گرفت برای افزایش فروش، خط تولید محصولاتش را تغییر دهد. صاحبان کمپانی یک برند جدید به نام Mion راه‌اندازی کردند که مناسب فعالیت‌های بیرونی و در هوای آزاد بود. این برند در دسته‌بندی ورزش‌های آبی قرار می‌گرفت. آن‌ها همچنین اعلام کردند در حال اجرای پروژه‌ای با محوریت تولید بوت‌های موردپسند جوانان اروپایی هستند. مواردی که گفته شد به‌طورجدی تیمبرلند را در مسیر افول قرار داد.

بزرگ‌ترین بحرانی که تیمبرلند با آن روبه‌رو شد به سال 1993 و زمانی برمی‌گردد که جفری سوارتز با مجله نیویورک‌تایمز مصاحبه کرد. او این‌طور بیان کرد که مشتریان حقیقی‌اش قشر کارگر سخت‌کوش هستند. این موضوع باعث ناراحتی برخی از رنگین‌پوستان شد و آن‌ها تیمبرلند را تحریم کردند. سوارتز بسیار تلاش کرد که این سوءتفاهم را از بین ببرد، اما با واکنش‌های سرسختانه این جامعه روبه‌رو شد. درنهایت او توانست از جامعه رنگین‌پوستان دلجویی کرده و به این بحران پایان دهد.

فروش سهام تیمبرلند؛ روشی برای نجات این شرکت

نرخ فروش کمپانی تیمبرلند تا سال 2007 به 4/1 بیلیون دلار کاهش یافت. چکمه‌های معروف تیمبرلند کم‌کم جای خود را به محصولات برندهایی مثل Vans سپرد. کمپانی مجبور شد فروشگاه‌های کوچک خود را در سراسر دنیا تعطیل کند. در سال 2009 فروش تیمبرلند به 3/1 بیلیون دلار رسید. در این مرحله صدای نارضایتی سهام‌داران بلند شد.

در سال 2011 جفری سوارتز، پسر سیدنی، برند تیمبرلند را به قیمت 2 بیلیون دلار به شرکت VF فروخت. تصمیم جفری سوارتز جان تازه‌ای به تیمبرلند بخشید. شرکت VF توانست نرخ فروش محصولات این برند را تا سال 2014 به 8/1 بیلیون دلار برساند.

تیمبرلند باوجود فروش بالا با بحران هویت دست‌وپنجه نرم می‌کرد. صاحبان برند در تلاش بودند که برای انواع مختلف مشتریان محصول باب طبع تولید کنند و در این میان مشتریان اصلی و قدیمی خود را از دست می‌دادند. به‌علاوه، برنامه‌های گسترش شعب در سایر کشورها موفقیت‌آمیز نبود. به‌عنوان‌مثال مشتری‌ها هندی به نسخهWoodland از این برند علاقه داشتند. به همین دلیل کمپانی نتوانست توجه آن‌ها را به محصولات جدید خود جلب کند و مجبور شد شعبه هندوستان را تعطیل کند.

تیمبرلند تمام تلاش خود را به کار بست که استراتژی فروش خود را در آمریکا و اروپا احیا کند اما همچنان با مشکل روبه‌رو است.

شرکت VF توانست نرخ فروش محصولات برند تیمبرلند را افزایش دهد.

تیمبرلند؛ یک برند جهانی

باوجود تمام پستی‌وبلندی‌های موجود در مسیر این کمپانی، تیمبرلند همچنان به‌عنوان یک برند بین‌المللی مشغول به فعالیت است. دفتر مرکزی کمپانی در شهر استراتام، نیوهمپشایر قرار دارد. این برند شعب دیگر خود را در کشورهایی ازجمله انگلستان، مکزیک، شیلی، سنگاپور، کلمبیا، برزیل، کانادا و آرژانتین تأسیس کرد.

تیمبرلند در ابتدا یک برند تولیدکننده پوشاک و کفش مخصوص فضای باز و صحرا بود. این کمپانی با تولید محصولات متنوع و موردپسند مشتریان به یک برند فعال در حوزه مد و فشن تبدیل شد. هنگام معرفی تیمبرلند اولین محصولی که به ذهن می‎رسد، بوت‌های ضد آب است زیرا تیمبرلند با این کفش‌ها به شهرت رسید. باگذشت زمان کمپانی تیمبرلند به تنوع تولیدات خود افزود.

امروزه انواع بوت و نیم‌بوت، کفش، کیف، کوله‌پشتی، عینک آفتابی، اکسسوری، کیف و کفش ورزشی و پوشاک ازجمله محصولات معروف برند تیمبرلند محسوب می‌شوند. این محصولات با توجه به مد روز و سلیقه مشتریان برای آقایان، بانوان، کودکان و نوجوانان تولید می‌شود.

تیمبرلند یک برند دوست‌دار محیط‌زیست است. طراحی، تولید و عرضه محصولات تیمبرلند به‌گونه‌ای انجام می‌شود که به محیط‌زیست صدمه نزند. در راستای رسیدن به این هدف، مجموعهTimberland Earth keepers از بطری‌ها و لاستیک‌های بازیافت‌شده در ساخت کفی کفش‌هایش استفاده می‌کند. همین موضوع باعث محبوبیت تیمبرلند در سراسر دنیا شده‌است.

اگر شما هم از طرفداران این برند هستید، برای خرید برند تیمبرلند به یکی از شعب فعال موجود در محل زندگیتان مراجعه کنید. برای صرفه‌جویی در وقت و هزینه می‌توانید از وبسایت شعب تیمبرلند یا فروشگاه‌هایی که با این برند همکاری می‌کنند خرید خود را انجام دهید.

تیمبرلند یک برند جهانی است و قیمت تعریف‌شده‌ای برای محصولاتش در نظر گرفته است. این امکان نیز وجود دارد که در برخی کشورها مانند ایران به دلیل قوانین واردات، قیمت برند تیمبرلند کمی متفاوت از قیمت اولیه باشد.

برند تیمبرلند در اقصی نقاط جهان شعبه دارد.

کلام آخر

امروزه برندهای مختلفی محصولات خود مثل لباس، کیف و کفش را در بازار به فروش می‌رسانند. یکی از معروف‌ترین برندها در این حوزه، تیمبرلند است. این کمپانی به دلیل روش خاص ساخت کفش و همچنین بوت‌های مقاوم و ضد آب به شهرت رسید. برند تیمبرلند رفته‌رفته به تنوع محصولات خود افزود و چندین شعبه در کشورهای مختلف دنیا راه‌اندازی کرد. شاید این سؤال برای شما پیش ‌آمده باشد که برند تیمبرلند برای کدام کشور است.

آمریکا کشور اصلی تولیدکننده محصولات تیمبرلند محسوب می‌شود. این کمپانی در طول سالیان، فرازوفرودها و نقاط عطف بسیاری داشته است. اگر می‌خواهید درباره برند تیمبرلند بیشتر بدانید، خواندن این مقاله تمام اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار می‌دهد. اگر شما هم به تاریخچه برندهای محبوب داخلی و خارجی علاقه دارید، با ما در بخش برندهای نوت روز همراه باشید.

خرید از لباست
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید